Vali Doğan, Altınözü’ne hayran kaldı!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, hafta sonunu Altınözü’nde geçirmeyi tercih etti. Eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Altınözü’nde gelen Vali Doğan, ilçeye kazandırılan turistik tesisleri yerinde inceledi ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Zipline ve Dev Salıncak heyecanını yaşayan Vali Doğan, Antika ve 2’inci El Pazarını da ziyaret etti.
Vali Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Hatay Valimiz Rahmi Doğan beyefendi ve eşi Gülden Gülizar Doğan hanımefendi Değişen Gelişen ve Güzelleşen Altınözü İlçemiz Millet Bahçesinde hizmete giren Zipline, Dev Salıncak, Ters Altın Konak, Asma Köprü, Cam Seyir Teras ile Antika ve 2. El pazarını teşrif ettiler.
Ziyaret esnasında Sayın Valimize ilçemiz genelinde yaptığımız çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmede bulunduk. Sayın Valimiz ve değerli hanımefendiye bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.