Şair ve yazar Nurullah Genç Altınözülülerle buluştu

1.Altınözü Kitap Fuarı kapsamında Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda Şair ve Yazar Nurullah Genç’in düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğiyle sanatseverlerle buluştu.
Şair ve yazar Nurullah Genç’i Altınözü’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Başkan Sarı, “Şair ve yazarımız Nurullah Genç düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Değerli yazarımızı Altınözü’nde dinlemek çok kıymetliydi. Şair ve yazarımız Nurullah Genç ile birlikte daha sonra Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında kurulan Kitap Fuarı alanını ziyaret ettik. 1. Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında ilçemize gelen değerli yazarımıza Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Park alanında yaptığımız çalışmalarımızın yanı sıra, ilçemizin tarihi, doğa ve kültürel özelliklerinden bahsettik” dedi.
HERKESİN AYAĞINA VE EMEĞİNE SAĞLIK
Yazar Nurullah Genç, Altınözü’nde ilki gerçekleşen 1.Altınözü Kitap Fuarı’nda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “ İlki gerçekleşiyor olmasına rağmen muhteşem bir atmosfer ile karşılaştım. Altınözü’nde bulunmaktan Altınözülülerle olmaktan mutluluk duydum. Herkesin ayağına, emeğine sağlık” dedi.