BAŞKAN SARI’DAN KARDEŞLİK MESAJLARI

Paskalya Bayramı’nın huzur ve mutluluğa vesile olmasını dileyen Başkan Sarı, kardeşlik mesajları verdi. Başkan Sarı, “Barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığımız Hristiyan hemşehrilerimizin Paskalya Bayramı münasebetiyle Sarılar Mahallesi Aya Yorgi Kilisesi, Sarılar Mahallesi İsa Mesih Kilisesi ve Tokaçlı Zeytin Müzesi’ni İlçe Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü, CHP Hatay Milletvekili Sayın İsmet Tokdemir, İlçe siyasi parti temsilcilerimiz, kurum amirlerimiz, teşkilatımız, Meclis Üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte ziyaret ederek hemşehrilerimizin Paskalya Bayramlarını kutladık. Birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan huzur ve kardeşlik diyarı ilçemizde birlikte yaşadığımız tüm hristiyan hemşehrilerimizin Paskalya Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim. Bu topraklarda asırlardır birlikte barış ve kardeşlik içinde yaşadığımız, adeta mozaik gibi zengin bir kültür oluşturduğumuz başta Altınözülü Hemşehrilerim olmak üzere tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramını kutlar sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.
Hristiyan vatandaşlarımızın kanaat önderleri kendilerini ziyaret eden protokol üyelerine teşekkür etti ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunarak bir arada kardeşçe yaşamanın güzelliğinde vurgu yaptı.