Başkan Sarı: Şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, eşi Meryem Sarı ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti. Kıyıgören Mahallesi’nde Şehit Piyade Er Mehmet Günay’ın annesi Şemse Günay ile Keskincik Mahallesi’nde Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Aşkar’ın annesi Emine Aşkar’ı ziyaret Sarı çiftine AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez de eşlik etti.
Şehit annelerinin gününü kutlayan Başkan Sarı, “Şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir. Vatanımız için bir dakika bile tereddüt etmeden canlarını feda eden şehitlerimizin kıymetli anneleri bizlerin başının tacıdır. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” açıklamasında bulundu.