Başkan Sarı: Aldığımız kararlar Altınözü’ne hayırlı olsun

Altınözü Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın başkanlık ettiği toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başladı. Daha sonra önceki ayın meclis toplantı tutanağı okundu. Gerçekleşen toplantıda 2021 Mali Yılı Gelir Gider Kesin Hesabı, Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Mülkiyeti Sıdıka Şehoğlu ve hissedarlarına ait taşınmazın “Pazar Yeri" amaçlı kullanılması, Yanıkpınar Mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait olan parsel üzerinde hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Kur’an Kursu’nun bulunduğu taşınmazın, Altınözü Müftülüğü’nün talebi doğrultusunda Altınözü Müftülüğüne süresi otuz yılı geçmemek üzere tahsis edilmesi hususları görüşüldü.
Toplantıda alınan kararların Altınözü’ne hayırlı olmasını dileyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Mayıs Ayı Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.