Altınözü’nde Yaşam Temalı 2.Uluslararası Altınözü Foto Safari Yarışmasının Kazananları Belli Oldu.

Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Altınözü’nde Yaşam”  Temalı Uluslararası Altınözü Foto Safari Yarışmasının kazananları belli oldu. Zeytin Diyarı Altınözü'nün tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla 25-26-27-28 Mart 2021 tarihleri arasında düzenlenen  "Altınözü’nde Yaşam" Temalı Uluslararası Foto Safari Yarışmasına Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 204 fotoğraf sanatçısı katıldı.

Dört gün boyunca Altınözü ilçesinde ellerinde fotoğraf makineleriyle ilçenin her yerinde en iyi kareyi yakalamak için ter döken fotoğraf sanatçıları, çektikleri 937 fotoğrafla jüri karşısına çıktı. Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda görücüye çıkan 937 kare, aralarında profesyonel fotoğrafçıların da yer aldığı jürinin elemesinden geçti. Jüride; Altınözü Kaymakamı Bülent UYGUR, Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat SARI, Altınözü Kaymakamlığı Basın Sorumlusu Mehmet Durmuş SÜRAL, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet ASLAN, Ali İhsan ÖZTÜRK, Seyit KONYALI, Murat BAKMAZ, Derya BALKAN, Şeref AKÇAY yer aldı.

Birinciliği, Meriç AKTAR’ın karelediği fotoğraf kazandı. İkinciliği, Alaaddin ŞENOL, Üçüncülüğü ise Rıdvan SÜSLÜ’nün deklanşöründen çıkan fotoğraf karesi kazandı. Birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerinin yanı sıra Altınözü Kaymakamlığı Özel Ödülü, Altınözü Belediyesi Özel Ödülü, Drone Özel Ödülü, 4 Mansiyon ödülü, 30 adet sergileme fotoğrafının toplam dağıtılan ödül miktarı ise 47 bin 500 liradan oluşuyor. İnstagram fotoğraf yarışması ise 31 Mart 2021 saat 00.00 tarihine kadar devam etmektedir. 25-26-27-28 Mart 2021 tarihleri arasında Hatay/Altınözü sınırları içinde çekilen fotoğrafları yarışmacılar yarışmaya katılmak için kişisel İnstagram hesabınızdan #altınözüfotosafari2021 hashtagi ile fotoğraf paylaşmanız ve @altinozufotosafari Instagram hesabı etiketleyerek takip etmeniz gerekmektedir.

Altınözü'nde Yaşam Konulu Uluslararası Altınözü Foto Safari Yarışması Birincilik Ödülü- MERİÇ AKTAR

Altınözü'nde Yaşam Konulu Uluslararası Altınözü Foto Safari İkincilik Ödülü- ALAADDİN ŞENOL

Altınözü'nde Yaşam Konulu Uluslararası Altınözü Foto Safari Üçüncülük Ödülü- RIDVAN SÜSLÜ

Altınözü'nde Yaşam Konulu Uluslararası Altınözü Foto Safari Altınözü Kaymakamlığı Özel Ödülü- İSA CİDA