Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ramazan ayında Altınözülü vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek adına gerçekleştirilen hizmetleri denetledi.

CAMİLER MÜBAREK RAMAZAN'A HAZIR

Altınözü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sosyal belediyecilik kapsamında şehir genelinde bulunan tüm camilerde, mübarek Ramazan ayı öncesi temizlik çalışmalarını tamamladı.

Altınözü Belediyesi’nden yapılan açıklamada şehir genelindeki ibadethanelerin temizlik çalışmalarının periyodik olarak gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada AltınözüBelediyesi’nin kutsal mekânların temizliğine önem verdiği ve her zaman temiz kalması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları özenle gerçekleştirdiği, vatandaşların mübarek Ramazan ayında da tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Açıklamada ayrıca özel ibadethane temizlik araçları ile özellikle camilerde yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildikleri vurgulandı.

Oluşturulma Tarihi : 17.05.2018